Välkommen till Österhaninge Ridsällskap vid Vendelsö Ridskola!

Österhaninge Ridsällskap - ÖRS, är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet (SvRF) och har som mål för sin verksamhet att bl.a. främja ridningen i Haninge på sätt som anges i Ridsportförbundets stadgar.

Österhaninge Ridsällskap köper lektionsridning i grupp samt kurser och annan verksamhet för våra medlemmar i ålder 7-20 år av vår samarbetspartner Vendelsö Ridskola.

ÖRS bildades 1966 och drivs ideellt av medlemmarna - barn, ungdomar, föräldrar och vuxna. Föreningen äger och driftar föreningslokalen Futten, det lilla ridhuset och uteridbanan på Österängs Gård.

Alla som rider på anläggningen ska vara medlemmar i föreningen.

Föreningsverksamhet

De aktiva i föreningen arbetar ideellt - utan ekonomisk ersättning. Vi har olika sektioner som arbetar med olika ansvarsområden, t.ex. tävlingssektion, utbildningssektion och  ungdomssektion. 

Som medlem kan du rida på Vendelsö Ridskola samt delta i föreningens aktiviteter. Du är ansluten till en olycksfallsförsäkring i Folksam som gäller vid ridning och övriga aktiviteter samt får Svenska Ridsportförbundets tidning Häst & Ryttare hemskickad.

Adress Bankgiro  Organisationsnummer Föreningstyp

Österhaninge Ridsällskap
Österängs Gård
136 75 VENDELSÖ

Mail: info@osterhaningeridsallskap.se

Inbetalningskonto 263-0622
Tävlingsavgifter 263-5050
Sponsringskonto 263-0200
812401-0813 Ideell förening

 

Anläggningsavgift

Om du vill utnyttja vår anläggning med egen häst måste du bli medlem i föreningen samt betala anläggningsavgift.