Trivsel och säkerhet

Trivsel och säkerhet

För oss är det viktigt att alla ska trivas och att säkerhet prioriteras. Här är några enkla regler och tips för att underlätta för dig att veta vad som förväntas av dig när du besöker anläggningen och ridskolan.

Säkerhet

Föreningen har hjälmar och säkerhetsvästar för utlåning i stallentren. Det är hjälmtvång när man rider på vår anläggning och vi rekommenderar också att man rider med säkerhetsväst samt ridskor/ridstövlar med klack. Vid hoppning är det obligatoriskt för våra juniorer att bära väst.

Trivsel

Det är viktigt att alla som är med i ÖRS och de som besöker vår anläggning ska känna sig välkomna. Vi hälsar därför glatt på varandra när vi möts och hjälper till där det behövs. Fråga gärna om du kan hjälpa till med något om du ser någon som inte ser bekväm ut.

Några ord från en medlem: Jag har haft förmånen att i 10 år vara med i ÖRS och jag tycker att det är en jättebra förening, alla är vänliga och hjälpsamma och det hoppas jag att vi kan fortsätta vara.  Tillsammans är det både roligare och trivsammare!